Van landschapsverzorger tot creatieve hovenier

Op zijn dertiende kreeg Henk Duijster zijn eerste baan als landschapsverzorger bij een groot landgoed. Hier was hij dagelijks omgeven door natuur en al snel wilde hij niets liever dan werken in de buitenlucht. Na zijn studie Bos- & Natuurbeheer startte Henk Duijster daarom als landschapsverzorger en hovenier. In 2009 begon hij zijn eigen hoveniersbedrijf in Barneveld, omdat hij zich het liefst van begin tot eind verdiept in een tuinproject. Nu is hij in iedere fase nauw betrokken bij zijn klanten én de tuinen. Van het creatieve tuinontwerp tot de detailrijke tuinaanleg.

Met een groeiende passie voor groen heeft Henk Duijster inmiddels al vele tuinprojecten kunnen realiseren. Zijn doel? Om klanten precies het resultaat te geven dat zij voor ogen hebben. Hij gaat graag met klanten in gesprek, maakt een tuinontwerp dat precies bij hen past en zorgt vervolgens dat het ontwerp van a tot z wordt gerealiseerd. Ook na afronding van een tuinproject blijft Henk altijd betrokken bij een tuin en de opdrachtgevers. Dankzij zorgvuldig onderhoud zorgt hij er dan voor dat er dag in dag uit van een tuin genoten kan worden.

In zijn eigen tuin experimenteert Henk Duijster regelmatig met verschillende plantensoorten. Door het uitproberen van verschillende plantencombinaties en te oordelen hoe de bloemen bij elkaar kleuren, leert hij keer op keer bij over de natuur. De opgedane inspiratie zet hij vervolgens in tijdens zijn volgende projecten. En hoe groot of klein een tuin ook is, het is juist de afwisseling en diversiteit die hem laat genieten van zijn werk!

Neem contact met ons op
Henk Duijster bezig met aanleg tuin

Plannen voor uw tuin?

Wilt u weten wat Hoveniersbedrijf H. Duijster voor uw tuin kan betekenen? Bel 06 42 24 07 18 of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier