De diensten van de groenste hovenier uit Gelderland

Ieder tuinproject is uniek. Dankzij onze jarenlange ervaring als hoveniers weten we als geen ander dat het daarom belangrijk is om stap voor stap naar een goed resultaat te werken. Met flexibiliteit en klantvriendelijkheid als fundering werken we zo naar uw droomtuin. Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen en aanleggen, of uw huidige tuin laten onderhouden?
Meer over onze werkwijze

Onze werkwijze: stap voor stap naar uw perfecte tuin

Stap 1: in gesprek over uw tuin

Een persoonlijke benadering staat bij Hoveniersbedrijf H. Duijster voorop. Wij begrijpen dat iedereen andere wensen heeft en dit betekent ook dat geen tuin hetzelfde wordt. Daarom gaan we graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Ook nemen we een kijkje op het terrein waar u uw tuin graag gerealiseerd wilt hebben. De vorm en de omgeving van een tuin zijn namelijk bepalend voor het uiteindelijke resultaat. Als we voor ogen hebben wat er bij uw tuinproject komt kijken, stellen we een duidelijke offerte voor u op. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Als u akkoord gaat met de offerte, gaan we aan de slag met uw ontwerp.

Stap 2: een passend tuinontwerp

Nu we weten wat u voor ogen heeft en hoe het terrein eruitziet, beginnen we met een uitgebreid ontwerp. In ons ontwerp nemen we alle aspecten mee. Waar plaatsen we de tuinverlichting? Hoe zorgen we voor een effectieve beregening? Het uiteindelijke tuinontwerp leggen we natuurlijk altijd aan u voor. Eventuele aanpassingen kunnen zonder problemen worden gemaakt.

Stap 3: tuinaanleg met oog voor detail

Het echte werk kan beginnen: uw tuin gaat op de schop! Onze vakkundige tuinspecialisten gaan aan de slag. We halen uw huidige tuin allereerst volledig leeg. Daarna beginnen we met de daadwerkelijke tuinaanleg. Van de aanleg van een gazon tot het plaatsen van een schutting, en van de bestrating van uw tuin tot een op maat gemaakte, sfeervolle veranda worden. Onze hoveniers zorgen dat u geen omkijken heeft naar het tuinproject.

Stap 4: zorgvuldig tuinonderhoud

Uw tuin is klaar, maar hier houdt het voor ons natuurlijk nog niet op. Ook als uw tuin af is,  staan we altijd voor u klaar. Wilt u periodiek tuinonderhoud, of wilt u gewoon even bellen als uw tuin toe is aan een kleine opknapbeurt? We vinden flexibele service belangrijk, dus de mogelijkheden voor tuinonderhoud zijn zonder problemen bespreekbaar. Zo kunt u nog dagelijks van uw tuin blijven genieten.

Onze onderhoudsservice: een goed verzorgde tuin

Een tuin bijhouden kost tijd: het maaien van gras, het snoeien van struiken en bomen en het reinigen van bestrating vergt veel aandacht. Bel ons hoveniersbedrijf gerust als u wel wat hulp in uw tuin kunt gebruiken. Of dit nu eenmalig is, of voor vaker onderhoud: wij geven uw tuin graag de aandacht die het verdient.
Henk Duijster bezig met aanleg tuin

Interesse in onze hoveniersdiensten?

Wilt u weten wat wij voor u én uw tuin kunnen betekenen? We komen graag eens langs om kennis te maken. Neem contact op via onderstaand formulier of bel

06 42 24 07 18.

Contactformulier